Op zoek naar chemische verbinding?

   
 
chemische verbinding
 
Begrippenlijst: Chemische verbinding.
Bron: CORIS glossary, vertaling door GreenFacts. De samenstelling van een verbinding wordt weergegeven door een chemische formule, die de symbolen van de verschillende elementen die in de verbinding voorkomen bevat, en die de relatieve aantallen van elk van deze elementen aangeeft.
Puzzelwoordenboek chemische verbinding.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Mestkever, Amazon of Zondag. Ook in de database. Chemische verbinding 21. Chemische verbinding is amfoteer 1. Chemische verbinding van metaal e. Chemische verbindingswaarde 1.
Chemie Centraal/Stoffen, structuur en binding Wikibooks.
Inmiddels weten we dat een atoom niet ondeelbaar is, maar opgebouwd is uit subatomaire deeltjes en die bestaan zelf ook weer uit andere deeltjes. Een chemische verbinding is een chemische stof die bestaat uit twee of meer elementen. Een molecuul is van iedere scheikundige verbinding de kleinste nog als zodanig herkenbare bouwsteen.
chemische verbinding vertaling Nederlands-Frans.
chemische verbinding.
Een samengestelde stof of chemische verbinding is een stof die wordt gevormd door de chemische binding tussen twee of meer chemische elementen. In een chemische verbinding komen de elementen in een vaste verhouding voor. Deze verhouding wordt weergegeven met de molecuulformule of met de verhoudingsformule.
2.3.2: Verbindingen en mengsels / Chemische veiligheid.
2.3.2: Verbindingen en mengsels. Bijna alle elementen kunnen door middel van een chemische reactie gebonden worden aan een of meerdere andere elementen, waarbij een verbinding ontstaat met nieuwe eigenschappen. Een verbinding is dus uit verschillende elementen samengesteld die altijd constant is.
chemische verbinding Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
In Frankrijk en Denemarken is de toepassing van deze chemische verbinding in zuigflessen verboden. Ce composé chimique est interdit en France dans les biberons, ainsi qu'au' Danemark. est interdit en France dans les biberons, ainsi qu'au' Danemark." Definitie van de termen chemische" agentia: elk chemisch element of chemische verbinding.
Elektrisch contact via één enkele chemische verbinding Grafeen graphene Grafeen graphene.
Ingmar Swart is er, in samenwerking met zijn team van het Debye Instituut voor Nanomaterialen van de Universiteit Utrecht en collegas van de Aalto Universiteit in Finland, in geslaagd om een elektrisch contact te maken met een grafeendraad via één enkele chemische verbinding.

Contacteer ons